Psychosociaal, Holistisch Energetisch Therapeut Multidimensionale Healing en Reading | Leiden

Het menselijk lichaam is een informatieveld, waarin alle informatie van dit leven en alle voorgaande levens zijn opgeslagen. Onverwerkte trauma’s uit vorige levens of uit je kindertijd werken door in het nu en bepalen hoe je reageert op situaties. Deze informatie is opgeslagen in de cellen en in je DNA-structuur. 

Ons dagbewustzijn probeert oude pijn niet te voelen door de aandacht en de adem uit een bepaald gebied weg te houden en op deze manier maar ten dele ons lichaam te bewonen, waardoor een deel van jou niet in je lichaam is. Dit zijn vaak onbewuste mechanismen, die kunnen leiden tot allerhande lichamelijke of psychische klachten.

IK werkt met de innerlijke informatie van de cliënt en geef een veilige bedding en helpt de cliënt om de nieuwe informatie, te vertrouwen en betekenis te geven.

Het voelen en doorleven van wat er in het lichaam gebeurt als de innerlijke informatie vrijkomt, is een essentieel onderdeel om oude blokkades blijvend op te lossen en hogere frequenties in het lichaam te integreren.

Om de nieuwe energie te kunnen leven is aarding en gronding van de hoge lichtenergie tot in de celstructuur, in iedere vezel van het lichaam, een wezenlijk onderdeel van de therapie.

Ik werk samen met u om de overstap te maken van het driedimensionale naar het multidimensionale. 
In het Hier en Nu, alle parallelle werkelijkheden weer samen te brengen in een gegrond en liefdevol bestaan.

Over Gerrie van Giezen | Leiden

Naast dat ik holistisch coaching werk doe, heb ik 40 jaar ervaring als  psychiatrische verpleegkundige. 
Deze twee kan  ik goed integreren in mijn werk. 
Door mijn hooggevoeligheid van o.a weten en zien, en mijn kennis over de psyche  van de mens, kan ik snel de blokkades bewust laten worden,
zodat  u het kan gaan uitwerken. 

Als ondersteuning gebruik ik energetisch essenties en behandel de mens energetisch om de disharmonie weer in harmonie te brengen. 

Als de afspraak met mij is gemaakt dan start de behandeling. Het is het voorwerk wat de lichtwezens in gang zetten. 
Tenslotte weten de lichtmeesters  al waarvoor je komt en waarom juist bij mij.. 

Meditatieavonden

Elke maandagavond geef ik een meditatieavond, gericht op uw persoonlijkheid, ziel- en geest-niveau. Ik richt mijn energie op de groep en van daaruit wordt er geïnspireerd gesproken en begeleid. U kunt inzichtgevende vragen stellen. Op deze avond verhoog u uw trilling en leert u ook hiermee om te gaan. We sluiten de avond af met een healingmeditatie. Het zijn intensieve bijeen komsten, wat veel nieuw informatie over jezelf kan geven 

Opgave is belangrijk 

U bent van Harte welkom 


Foto 3 Gerrie van Giezen Klik om te vergroten

Ziens-Wijze
Gerrie van Giezen

0647842367

Ziens-Wijze
Sloepenwal 8
2317 GX Leiden


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!