Biodanza in Leiden met Leonoor | Leiden

Houd je van dansen, maar niet van vaste danspasjes? Dan is Biodanza mogelijk wat voor jou! Voor Biodanza hoef je niet te kunnen dansen. Het plezier en genieten staan voorop. En het is tegelijkertijd een systeem voor persoonlijke ontwikkeling en groei. 

De meeste mensen komen naar Biodanza voor een leuke avond, voor de gezelligheid, om te ontspannen. Maar het mooie van Biodanza is dat er al doende positieve veranderingen plaatsvinden in je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dit gaat veelal ongemerkt en is dan ook mooi meegenomen. 

Met ingang van 5 september 2018 dansen we wekelijks op de woensdagavond in Huis van de Buurt Morschwijck, Topaaslaan 19 in Leiden (20.00 - 21.30 uur). 

Over Leonoor Pronk | Leiden

Ik geef lichaamsgerichte psychotherapie op individuele basis en daarnaast geef ik lichaamswerk en Biodanza aan groepen. Mijn praktijk voor individuele sessies is in het centrum van Leiden.

Toen ik zelf met lichaamswerk begon was ik meteen enthousiast. Als ik terugkijk heeft het lichaamswerk mij zoveel meer levenslust, genieten en bewustwording gebracht. Ik heb tot voor kort zoveel energie gestopt in het voldoen aan (vermeende) verwachtingen van anderen en het is heel fijn om vanuit mezelf te leven. Biodanza vormt voor mij een prachtige aanvulling op de lichaamsgerichte therapie: een vorm van dansen waarbij ik vanuit een positieve insteek nog meer vanuit mijn eigen identiteit ben gaan leven. Het heeft mij geholpen om nog meer contact te maken met mezelf, mijn levensenergie te voelen en stappen in het leven te zetten.

Ik heb mijn diploma lichaamsgerichte psychotherapie behaald bij Bodymindopleidingen, een erkend opleidingsinstituut in lichaamsgerichte therapie (bodymindopleidingen). De opleiding tot Biodanza-facilitator volg ik bij de Eindhoven School voor Biodanza. Naast deze opleidingen heb ik diverse andere cursussen en opleidingen gedaan waar het lichaam als insteek wordt gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling, zoals mindfulness, tantra en sexual grounding.

Agenda Leonoor Pronk, Lichaamsgerichte psychotherapie en Biodanza


Foto 12 Leonoor Pronk Foto 3 Leonoor Pronk Klik om te vergroten

Leonoor Pronk, Lichaamsgerichte psychotherapie en Biodanza
Leonoor Pronk


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!