Prana Your Life - Pranic Healing | Leiden

Wat is Pranic Healing?

Pranic Healing is een energetische methode om de gezondheid voor jezelf, een ander en op afstand te bevorderen. Dit is zowel voor kleine als chronische klachten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Met de handen wordt het energielichaam behandeld zonder het fysieke lichaam aan te raken. Voor een healing hoeft er niet gepraat te worden, maar als je iets wilt delen tijdens een sessie dan kan dat natuurlijk.

Hoe ziet een 1 op 1 sessie eruit?

In praktijk Prana Your Life ben je welkom voor 1 of meerdere sessies.

Tijdens een 1e sessie ontvang je uitleg over Pranic Healing. Daarbij kijken we ook wat deze methode voor je zou kunnen betekenen. Na het aangeven waar je ongemak zit of waar deze vandaan komt, wordt er een toegespitste healing voor je gedaan. 

Tijdens een volgende sessie(s) met volledige healing leer je een energieoefening om je gezondheid te bevorderen. Het mooie is dat je ook kan vragen naar healing op afstand. Vaak wordt opgemerkt dat het zo prettig is, dat degene Pranic Healing zelf wil leren toepassen.

Wanneer kan ik langskomen?

Voor een sessie kan je op korte of op de wat langere termijn afspreken.
Dit kan zowel in de middag of op een avond. Healing op afstand kan ook in de ochtend.
Zeg maar wanneer je langs wilt komen, dan pak ik mijn agenda erbij.

Over Annelies Vloon | Leiden

Annelies Vloon geeft healing voor anderen, zichzelf en op afstand vanaf 2008.
Daarnaast vindt ze het leuk om in groepen te mediteren en deze te begeleiden.

Mensen komen vaak met een psychische klacht in praktijk Prana Your Life.


Prana Your Life
Annelies Vloon


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!