Opstellen met het verlangen | Oegstgeest

Over Kitty Kuipers | Oegstgeest

Dag, mijn naam is Kitty Kuipers. Leuk, dat je belangstelling hebt voor wat ik jou te bieden heb. Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van “ik doe het zelf” en “zelf uit zoeken”. Ik vroeg niet zo graag hulp. Ik weet inmiddels na jaren hard werken, m’n rug recht te houden en zeker niet te zeggen wat mij zo raakte of dwars zat, hoe beperkend dergelijk gedrag is en niet helpend is om datgene te doen wat ik zielsgraag wil doen. Na ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven, ben ik letterlijk en figuurlijk in beweging gekomen, heb hulp en ondersteuning stap voor stap leren aanvaarden.
Herkenbaar voor jou? Stel dat … jij een beweging zou willen maken, welke zou die dan zijn? Ik nodig je graag en van harte uit voor een nadere kennismaking. Misschien tijdens een open avond Systemisch Werk, opstellingen met het verlangen (methode Franz Ruppert), of een creatief schrijven workshop en/of een andere plek, wie weet wordt het een vrolijke, lichte ontmoeting en brengt het nog meer beweging en luchtigheid in je lijf en hart.


Foto 3 Kitty Kuipers Klik om te vergroten

Praktijk Kitty Kuipers
Kitty Kuipers


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Alexander Techniek Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden