Levens thema's onderzoeken aan de hand van filosofen, wetenschap en kunst | Leiden

Filosofie betekent letterlijk liefde (filo) voor wijsheid (sofia). Vanuit deze open houding heb je de ruimte om je eigen manier van denken te onderzoeken, vooral ook buiten bekende verwachtingspatronen. Wanneer ieder mens uniek is, is er dan ook iets origineel in jouw manier van denken en beleven? Door middel van uitnodigende vragen is er ook ruimte voor de levensthema’s die je interesse hebben en het dagelijks leven raken. Zo’n onderzoek kan intens zijn, maar geeft ook de verademing van nieuwe inzichten.

In een cursus laat ik graag verschillende filosofen, waaronder ook pioniers in de wetenschap, horen en wijsheidstradities uit alle windstreken. Om ook ons intuïtieve en creatieve kenvermogen aan te spreken, is er aandacht voor kunstvormen. Het onderzoek krijgt een bedding in de ervaring door oefeningen in waarnemen en concentreren.

Over Jeannette Monshouwer | Leiden


Foto 3 Jeannette Monshouwer Foto 6 Jeannette Monshouwer Klik om te vergroten

Zielsveel
Jeannette Monshouwer


Professionals in de categorie Filosofie

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!