Energetisch therapeut | Barendrecht

Welkom bij Atlantis Sia, praktijk voor bewustzijn en innerlijke groei.
Vanuit jouw mogelijke klacht of vraag, kijk ik samen met jou naar innerlijke processen en hoe die voor jou bewust en zichtbaar kunnen worden.
Ik werk op een intuïtieve manier met de aura- en chakra’s reading en healing.
Daarbij is je hele zijn belangrijk: in contact met je lichaam én geest.
Met hulp van lichtkrachten en engelen mag ik je van hieruit een healing geven.

Mijn behandelingen kunnen bij de volgende situaties verlichting bieden:
Lichamelijke klachten, situaties van verlies, dag- en nachtritme onrust, klachten met een onbestemd gevoel.

Behandelingen:
Consult in de praktijk, in contact met innerlijk kind, begeleiding van nieuwetijdskinderen, individuele boswandeling , telefonisch consult, energetische huisreiniging, contact met overledenen

Workshop individueel of met een groep:
Workshop met kristallen, energetische boswandeling, workshop bewustwording, Munay-Ki

Over Will van der Vossen | Barendrecht

Het merendeel van mijn leven werk ik met mensen. Vanaf 1983 heb ik gewerkt in de Geestelijke gezondheidszorg en had daarnaast een massage praktijk. Vooral tijdens de massages merkte ik dat er beelden en woorden door kwamen over de mensen die ik behandelde. Zo kreeg ik boodschappen over waar de blokkades zaten in het lichaam en geest. Door hierover te praten kon het proces ondersteund en mogelijk geheeld worden en ben ik mij hier verder in gaan bekwamen middels diverse opleidingen. Zo ben ik de Logos Academie gaan volgen om mij bewust te worden wat ik voelde en zag. Tegenwoordig masseer ik niet meer. Inmiddels heb ik al jaren een praktijk waarbij ik mij vooral richt op healingen en innerlijke groei.

In de loop der jaren heeft mijn mediumschap zich verder mogen ontwikkelen. Vaak krijg ik boodschappen door van dierbare overledenen of de gidsen die jou begeleiden. Een orakel en voorspellingen zijn mij niet bekend. Als er een bevestiging, een lieve groet of boodschap is zal de overgegane ziel , gids of lichtkracht zich kenbaar maken.


Healing praktijk Atlantis Sia
Will van der Vossen


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!