Lichaamsgericht Healing met Do-In Yoga Coaching | Leiden

Verlang je naar: Meer bewegingsvrijheid? Ontspanning, Helderheid en meer Vitaliteit? Ben je toe aan meer Inzicht in Jezelf? In mijn praktijk kun je terecht voor holistische begeleiding. Centraal staat het bewust ervaren van de signalen vanuit jouw lichaam, geest en ziel, en het onderzoeken van wat jij nodig hebt om innerlijk te groeien. Je kunt kiezen uit diverse vormen van begeleiding, waaronder Shiatsu-Massage, Ontspanningsmassage of een Coachingssessie op basis van reading en healing. Ook een combinatie van behandelingen is mogelijk binnen één consult. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Over Nathalie Van Emmerik | Leiden

Als kind voelde ik al veel aan van anderen. Wat er om mij heen gebeurde bekeek ik met grote bedachtzaamheid en diepzinnigheid. Ik verlangde naar een wereld van begrip, verbinding en harmonie. Mijn chronische fysieke aandoening maakte het tot een uitdaging om me door het leven te bewegen. Totdat ik rond mijn 27ste in aanraking kwam met Do-In Yoga. De Do-In Yoga heeft mij geleerd om bewust te worden van mijzelf. Om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam, mijn grenzen te respecteren. Om te zien dat mijn gedachten, gevoelens en fysieke mogelijkheden onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. In een korte periode is mijn gezondheid sterk verbeterd en zefbewustzijn toegenomen.  Diverse holistische trajecten, de opleiding tot Shiatsu-Therapeut en de Do-In Yoga Docent hebben bijgedragen aan ontwikkeling en verfijning van mijn sensitiviteit en invoelend vermogen. De lessen en behandelingen krijgen vorm vanuit verbondenheid, diepgang, creativiteit en  enthousiasme.
Door mijn  ervaring weet ik dat er veel mogelijk is. Door de pijn aan te raken vanuit een positieve intentie wordt het zelfgenezend vermogen aangesproken. Zelfs wanneer iets niet (volledig) kan genezen zorgt bewustwording ervoor dat je er anders mee om kunt gaan. Op dat moment ontstaat er ruimte voor heel-wording. Alles wat een belemmering vormt in je leven kun zien als een spiegel. Het is een uitnodiging om (meer) in contact te komen met jouw innerlijke kracht, je eigen Waarheid. Waar jouw behoefte dan ook ligt, met liefde begeleid ik je op jouw levenspad als Mens-Zijn in verbinding met jouw Ziel.


Foto 2 Nathalie Van Emmerik Foto 5 Nathalie Van Emmerik Foto 7 Nathalie Van Emmerik Foto 8 Nathalie Van Emmerik Klik om te vergroten

Je Ziel in Beweging
Nathalie Van Emmerik


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!