Tussen de wilgen, hypnotherapie en counselling | Rijpwetering

Tussen de wilgen is een zelfstandige praktijk van Alice de Wit voor hypnotherapie en counselling op een unieke locatie in de polder. Hypnotherapie is een diepgaande vorm van psychotherapie, die uitstekend werkt bij psychische en lichamelijke klachten, zoals: overgewicht; verslavingsgedrag; depressie; zingevingsvragen; hooggevoeligheid; eenzaamheid; echtscheiding; stress; burn-out; PDS-klachten; onbehandelbare pijn; nachtmerries.

Mijn specialisaties zijn: rouwbegeleiding na traumatisch verlies en faalangst.

Bewustwording

Ook als je aan jezelf wilt werken is hypnotherapie een goede therapievorm, omdat je in contact komt met je onbewuste, dat precies weet wat goed voor je is. Zo krijg je antwoord op al je vragen en kun je zelf richting geven aan je leven, waardoor je goed in je vel komt te zitten.

Evidence based

Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van Hypnotherapie. De onderzoeksresultaten zijn bijzonder positief.

Begeleiding

Een combinatie van: gesprekken; hypnotherapie; NLP; EMDR-technieken; Mindfulness en creatieve therapie. Ook werk ik met het vingerlabyrint, wat verrassende resultaten geeft.

Tussen de wilgen is aangesloten bij de NBvH, de Nederlandse Beroepsvereniging voor hypnotherapeuten en de RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, waardoor er bij zeer veel zorgverzekeraars mogelijkheden zijn voor een vergoeding.

Over Alice (E) de Wit | Rijpwetering

Mijn naam is Alice de Wit. Ik ben in 1958 geboren en getogen aan de rand van Rotterdam waar vroeger een kleine polder was. Ik heb twee dochters waarvan de oudste zes jaar geleden is overleden door zelfdoding. Mijn partner en ik latten op de Blauwe molen met onze Friese Stabij Blauw en de kippen.

Ik heb door de jaren heen allerlei opleidingen gevolgd, waardoor ik breed geïnteresseerd ben in de dingen die het leven biedt en diverse vaardigheden beheers. Hypnotherapie vind ik een prachtig vak en met mensen werken heel speciaal. Het is prettig om tijdens de therapie vertrouwen en contact te voelen. Humor en creativiteit vind ik ook erg belangrijk.

Ik ben hoofdredacteur van de Teth, vakblad voor hypnotherapeuten, dat vier keer per jaar verschijnt. In dit blad schrijf ik regelmatig artikelen en boekrecensies. Deze zijn te lezen en te downloaden op mijn website.

 


Foto 1 Alice (E) de Wit Foto 3 Alice (E) de Wit Klik om te vergroten

Tussen de wilgen, hypnotherapie en counselling
Alice (E) de Wit


Professionals in de categorie Hypnotherapie

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!