ELPH-Coach, loopbaan- en levenscoach practitioner | Leiderdorp

Mijn naam is Béatrice Staffeleu. Graag begeleid ik je bij blokkades op je levensweg of in je loopbaan. Het liefst m.b.v. ELPH, omdat dit de mildste en diepgaandste wijze is, zoals ik zelf aan den lijve heb ondervonden, om deze op te lossen. Middels een EPA (Elph Persoonlijkheids-Analyse) of TMA (Talenten Motivatie Analyse) kan ik je (beroeps-)drijfveren en (on-)mogelijkheden in kaart brengen. Daarnaast ondersteun ik je in je proces om jouw persoonlijke sterke en zwakke kanten te (h)erkennen en aan te nemen, zodat je je weer bewust wordt van wie jij werkelijk bent en kunt zijn!

Over Béatrice Staffeleu | Leiderdorp

Van Harte verbind ik mensen; binnen mijn grote netwerk en met zichzelf; vanuit betrokkenheid, creativiteit en inspiratie. Mijn eigen levenservaringen, mijn onderwijsachtergrond, vormen de basis om anderen te ondersteunen in het vinden van de balans tussen werk en privé; om in mildheid en met humor hun eigen talenten te ontdekken en in zelfvertrouwen te ontplooien, in enthousiasme en tevredenheid voor hun gezin en hun werkomgeving.


Foto 2 Béatrice Staffeleu Foto 3 Béatrice Staffeleu Klik om te vergroten

BeKoach
Béatrice Staffeleu


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!