Loopbaan- en levenscoach, ELPH-Coach | Leiderdorp

Mijn naam is Béatrice Staffeleu. Graag begeleid ik je bij blokkades op je levensweg of in je loopbaan. Het liefst m.b.v. ELPH, omdat dit de mildste en diepgaandste wijze is, zoals ik zelf aan den lijve heb ondervonden, om deze op te lossen. Middels een EPA (Elph Persoonlijkheids-Analyse) of TMA (Talenten Motivatie Analyse) kan ik je (beroeps-)drijfveren en (on-)mogelijkheden in kaart brengen. Daarnaast ondersteun ik je in je proces om jouw persoonlijke sterke en zwakke kanten te (h)erkennen en aan te nemen, zodat je je weer bewust wordt van wie jij werkelijk bent en kunt zijn!

Over Béatrice Staffeleu | Leiderdorp

Van Harte verbind ik mensen; binnen mijn grote netwerk en met zichzelf; vanuit betrokkenheid, creativiteit en inspiratie. Mijn eigen levenservaringen, mijn onderwijsachtergrond, vormen de basis om anderen te ondersteunen in het vinden van de balans tussen werk en privé; om in mildheid en met humor hun eigen talenten te ontdekken en in zelfvertrouwen te ontplooien, in enthousiasme en tevredenheid voor hun gezin en hun werkomgeving.


Foto 2 Béatrice Staffeleu Foto 3 Béatrice Staffeleu Klik om te vergroten

BeKoach
Béatrice Staffeleu


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Acupunctuur Alexander Techniek Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden