lierlessen | Leiderdorp

Instrument met een ziel

Elke lier wordt door mensenhanden gemaakt in sociaal-therapeutische werkplaatsen. De houtsoort en bouwwijze geven elke lier een instrumentale ziel. Voor iedereen is er een passend instrument: het klokkenliertje voor zwangeren, het engelenliertje voor peuters en kleuters, de kinderlier voor kinderen vanaf 6 jaar, voor grotere kinderen de sopraanlier van klein formaat tot sololier voor volwassenen.

Lierlessen

Ben je op zoek naar rustmomenten voor jezelf, kom dan kennismaken met de verstillende klanken van de lier in een gratis proefles.

Over Mariëtte Burm | Leiderdorp


Foto 1 Mariëtte Burm Klik om te vergroten

de Lierelei
Mariëtte Burm


Professionals in de categorie Muziek & Zang

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!