Keynotes Coaching & Communicatie: Move Your Self | Leiderdorp

Keynotes zijn de basistonen van waaruit wij de wereld tegemoet treden. Als zelfstandig coach, trainer, universitair docent en martial arts instructeur help ik mensen ontdekken wat hen beweegt en hoe zij effectiever, opgewekter en bewuster in het leven kunnen staan.

Ingangen zijn vragen rondom persoonlijke thema’s, leiderschap, communicatie en sport. Inspiratiebronnen voor mij zijn lichaamsgerichte coaching, Oosterse krijgskunsten, en een diepgaand begrip van interactie en communicatie tussen mensen. Ik werk in het Nederlands en in het Engels, individueel en in groepen.

Over Esther van der Voort | Leiderdorp

Als taalbeheerser, communicatietrainer, coach en martial arts docent help ik mensen om te communiceren en bewegen, in harmonie met zichzelf en anderen. Een zuiver begrip van menselijke interactie vormt de basis van mijn aanpak.

  1. Als (leiderschap) coach leer ik mensen hoe zij via zelfkennis en persoonlijke verhalen meer impact kunnen hebben op hun bedrijf, team of organisatie.
  2. In mijn presentatietrainingen (Engels en Nederlands) leren deelnemers hoe zij met hun verhaal anderen positief kunnen beïnvloeden, hoe zij 'natuurlijk' kunnen overkomen, en hun interactieve grens kunnen verleggen.
  3. Als tekstschrijver (Engels en Nederlands) help ik bedrijven om hun visie helder te verwoorden en naar buiten te brengen.
  4. Mijn wens tot duurzaam leven en ondernemen is een belangrijke toetssteen voor het bepalen met welke partners en klanten ik samenwerk. Vanuit deze wens zet ik me daarnaast graag in als ambassadeur voor Bewust Leiden.
  5. Martial Arts bieden mijzelf en mijn leerlingen een rijke bodem voor het opdoen van zelfkennis, lef, relativeringsvermogen, en een opening naar non-dualiteit.

 


Foto 1 Esther van der Voort Foto 2 Esther van der Voort Klik om te vergroten

Keynotes Coaching en Communicatie
Esther van der Voort


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Alexander Techniek Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden

Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!