Persoonlijk Ondernemerschap | Oegstgeest

Versterken van je ondernemendheid om je dromen en ambities waar te maken!

Robert Tjoe Nij is een gedreven ondernemer, trainer en coach die mensen (en organisaties) helpt vanuit passie en betrokkenheid te opereren. Durven te gaan voor je passie, te ondernemen met je hart en van waarde te zijn voor je omgeving.

Met de 7 overtuigingen van Persoonlijk Ondernemerschap kom je in ontwikkeling tot een krachtige persoonlijk ondernemer. Je bent in staat jezelf en anderen in beweging te zetten voor je dromen en ambities.

Zet de eerste stap en neem deel aan de workshop Paspoort voor Passie. Informatie over waar, wanneer en kosten is te vinden op de website.

Over Robert Tjoe Nij | Oegstgeest


Foto 1 Robert Tjoe Nij Klik om te vergroten

Paspoort voor Passie
Robert Tjoe Nij


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Alexander Techniek Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!