Persoonlijk Ondernemerschap | Oegstgeest

Versterken van je ondernemendheid om je dromen en ambities waar te maken!

Robert Tjoe Nij is een gedreven ondernemer, trainer en coach die mensen (en organisaties) helpt vanuit passie en betrokkenheid te opereren. Durven te gaan voor je passie, te ondernemen met je hart en van waarde te zijn voor je omgeving.

Met de 7 overtuigingen van Persoonlijk Ondernemerschap kom je in ontwikkeling tot een krachtige persoonlijk ondernemer. Je bent in staat jezelf en anderen in beweging te zetten voor je dromen en ambities.

Zet de eerste stap en neem deel aan de workshop Paspoort voor Passie. Informatie over waar, wanneer en kosten is te vinden op de website.

Over Robert Tjoe Nij | Oegstgeest


Foto 1 Robert Tjoe Nij Klik om te vergroten

Paspoort voor Passie
Robert Tjoe Nij

Bewust Leiden
Acupunctuur Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Deeleconomie Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Opleiding en Training Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sociaal ondernemen Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Leiden