Zielsveel levenslessen & gastcolleges | Leiden

Ik ben Jeannette Monshouwer (1963). Als Zielsveel leraar geef ik levenslessen voor groepen en in individuele sessies. Daarin bied ik je een breder wereldbeeld waarin jij jouw ruimte in kan nemen met wat jou speciaal maakt. Met mijn verhaal inspireer ik je tot eigen onderzoek. Zo openen we met elkaar een speelveld, gevoed door:

filosofie - de oude wijsheden - ons creatief vermogen - spirituele ervaringen - meditatieve momenten - wetenschappelijke bevindingen

Het is mijn intentie dat je contact maakt met jezelf en vreugde ervaart in wie je bent. De communicatie en verbinding in de groep ontwikkelen vanzelf mee.

Voor wie? Voor elke groep die bereid is om over de rand van het bekende heen te kijken. En als gastcolleges voor leerlingen van middelbare scholen en studenten van beroepsopleidingen en wetenschappelijk onderwijs.

Wat mijn lessen uniek maakt is hoe ik mijn academische achtergrond, mijn onderzoek als kunstenaar en mijn spirituele ervaringen bij elkaar breng. Zo geef ik ruimte aan mijn bezieling als docent meditatie, Universitair docent filosofie en natuurlijk als Zielsveel leraar voor zowel kinderen als volwassenen.

Zouden deze levenslessen bij jou op je werk of op je opleiding een verrijking zijn? Voel je welkom om me te bellen of te mailen met wat jou bezighoudt.

Over Jeannette Monshouwer | Leiden

Agenda Zielsveel


Foto 6 Jeannette Monshouwer Foto 3 Jeannette Monshouwer Klik om te vergroten

Zielsveel
Jeannette Monshouwer


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!