Coaching en therapie

Ennea consult
Leiden

Ik ontmoet je graag voor coaching of therapie en help je een structurele verandering te realiseren. Je kunt een kosteloze kennismaking inplannen op mijn website.

Het leven loopt vaak langs een andere weg dan je zelf had verwacht of gehoopt. Onverwacht kun je tegen jezelf of obstakels aanlopen waar je even geen antwoord op hebt. Dan kan het plezierig zijn wanneer iemand anders je helpt te kijken waar je nog niet gekeken had voor nieuwe antwoorden, persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik help je graag bij zaken zoals onzekerheid en twijfels, angstgevoelens, over-verantwoordelijkheid, moeite met grenzen stellen, piekeren, perfectionisme en te boos, te direct of juist te angstig en vermijdend reageren op mensen of situaties waardoor je problemen ervaart. Ook wanneer je kampt met verlieservaringen rond bijvoorbeeld werk, gezondheid of relaties ben je welkom. Het kan ook dat je last hebt van emotionele gebeurtenissen (actueel of langer geleden), van stress, hardnekkige ineffectieve gedragspatronen of de huidige maatschappelijke situatie. Misschien heb je gevoelens als ‘ik loop vast’, ‘ik verlies grip’ of ‘zo wil ik het niet, maar het gebeurt steeds weer’. Dit zijn kortom allemaal zaken waar je met coaching en therapie jezelf kunt helpen verandering te bereiken. Je kunt een coaching of therapietraject doorlopen of losse sessies naar behoefte. Ik help je graag om wat je in coaching en therapie over jezelf leert concreet toe te passen in de praktijk. Wanneer we elkaar nog niet kennen, heeft een kosteloze intake plaats zodat we samen kunnen kijken of we een match zijn. Ik ben naast therapeut en coach ook teamcoach en trainer in communicatie, persoonlijke effectiviteit en samenwerking. Dat is ervaring die ik graag met me meeneem.

Over Ennea consult

Ennea consult is de naam waaronder ik mijn praktijk voor coaching, therapie en training heb. Ik ben geboren in 1971 en na zo'n tien jaar als arbeidsjurist te hebben gewerkt, ben ik nu alweer meer dan vijftien jaar coach en trainer en sinds meer dan 10 jaar ook therapeut. Ik houd ervan om mensen te helpen hun ontwikkelingspotentieel vrij te maken, juist als dat niet vanzelf gaat. Zo creëer je nieuwe mogelijkheden voor jezelf. Belangrijke waarden zijn voor mij verbinding, inclusiviteit, diversiteit en de menselijke maat. En in dit werk zijn natuurlijk ook vertrouwelijkheid, zorgvuldigheid en respect heel belangrijk. Ik houd er van mensen te helpen zelf te ervaren, ontdekken en ontwikkelen, zodat zij concrete en structurele resultaten bereiken en dagelijks plezier hebben van hun nieuwe inzichten en vaardigheden.


Ennea consult

Astrid Paalvast

Sessies in Gebouw Dé Plek (Kanaalpark 157, Leiden) of online
Leiden

Lid van beroepsvereniging

Coaching en therapie