Geef kleur aan je leven! Ontdek je creativiteit en creeer je eigen leven!

Kleurvol Leven
Leiden

Geef kleur aan je leven! Claim je unieke (leeuwen)kracht en verras jezelf én anderen met jouw kwaliteiten. Ontdek de kracht van kleur en creativiteit en creëer een leven vol kleur en plezier. Laat het kind in jezelf weer vrij en speel!

Kleurvol Leven geeft kleur aan jouw leven op een lichte, luchtige, speelse en kleurrijke manier. 

Ontdek jezelf en je authentieke (leeuwen)kracht en er ontstaan allerlei mogelijkheden om jouw leven te creeren, een leven vol kleur en plezier.

Je kunt bij mij terecht voor Workshops, Cursussen, Coaching en prachtige kleurrijke producten, waarvan je super blij word, door er alleen al naar te kijken!  

Ik ontmoet je graag en neem je mee op avontuur in een kleurrijke wereld! 

Over Kleurvol Leven

Hallo, mijn naam is Claudia Wondergem en ik ben gek op kleur! Kleur is zo belangrijk in ons leven, maar vaak vergeten we dat naar mate we volwassen worden. Kleur heeft mij weer terug gebracht bij mijzelf, bij mijn creativiteit, en heeft mij weer plezier gegeven in het leven.  Dat gun ik iedereen. Vanuit die behoefte is mijn bedrijf Kleurvol Leven ontstaan, een leven vol kleur, dat wil toch iedereen! 

Als kind zijn we vaak nog zo verbonden met onze eigen authentieke kern. Dan blijven we vaak heel dicht bij ons zelf, totdat we ons gaan aanpassen aan hoe het 'hoort', aan de maatschappij, om er maar bij te horen, om mee te kunnen met de rest. Om er vervolgens op latere leeftijd achter te komen dat we vergeten zijn wie we zijn ... en het plezier kwijtraken in wat we doen. Doodzone vind ik dat. Met Kleurvol Leven maak je weer kennis met het kind in jou, mag je weer spelen, plezier maken, vrij zijn, jezelf ontdekken en omringen met kleur en creativiteit!  


Kleurvol Leven

Claudia Wondergem

Kanaalpark 157
Leiden

Lid van beroepsvereniging

Geef kleur aan je leven! Ontdek je creativiteit en creeer je eigen leven!