Matters at Heart

Matters at Heart
Sassenheim

Zoek je antwoorden op wezenlijke persoonlijke vragen? Kom je er zelf niet uit? Dan kan coaching je daarbij ondersteunen. Als ervaren coach help ik je inzicht te krijgen, oplossingen te vinden en jouw doelen te bereiken.

Ben je op zoek naar je eigen antwoorden? Heb je behoefte aan ondersteuning bij het ontdekken en verankeren van wat jou ten diepste drijft en bezielt? Welkom bij mijn coachpraktijk Matters@Heart. Ik, Annette del Prado, begeleid je graag op jouw pad. 

 

Mijn individuele coaching richt zich met name op:

Leiderschapsontwikkeling

Levensvragen en zingeving

Loopbaanontwikkeling

Stress en burn-out

Wil je meer weten over coaching en de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@annettedelprado.nl of bel me op 06 136 11 857. Ik hoor graag van je.​​​​​

Mijn brede opleidingsachtergrond in coaching: 

Masteropleiding Human Development in Organizations

Opleiding Jungiaanse Psychologie

Diverse coachopleidingen op het vlak van helen van ontwikkelingstrauma, stress en burn-out, bezieling en potentieel ontwikkeling, leiderschaps- en loopbaanontwikkeling, en levens- en zingevingsvraagstukken.

 

Over Matters at Heart

Essentie van het leven

Wat mij boeit, is de reis die we maken om tot de essentie van het leven te komen. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de vraag wat ons drijft. Wat maakt dat we doen wat we doen? Hoe komt het dat we, zowel privé als op het werk, nog zo vaak lijden in plaats van leiden? Waarom overleven we, in plaats van dat we voluit leven? Deze fascinatie loopt als een rode draad door mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Mijn beide ouders hebben hun jeugd doorgebracht in Indonesië. Ze hebben existentiële angst gekend, onder andere door verblijf in het interneringskamp en ander diep persoonlijk trauma. De effecten van hun leed waren voor mij als kind groot; er werd niet over gesproken, maar de emoties waren voelbaar. Voor het speelse, creatieve en nieuwsgierige meisje dat ik was, voelde het alsof ik op eieren liep. Hoe was de stemming? Wat kon wel of niet? Mijn voelsprieten stonden altijd aan. Ik was alert en luisterde vooral goed naar de dingen die niet werden uitgesproken. Tot op de dag van vandaag ben ik me bewust dat hun leed en bezorgdheid mijn ontwikkeling remde. Zij wisten niet beter, konden niet anders. Dat kan ik in het heden heel goed waarnemen en aanvaarden.

Om dit verleden te verwerken, heb ik cognitieve, en vooral ook energetische en lichaams-gerichte begeleiding en opleidingen gevolgd. Dat was ook een proces van bewustwording, heling en verdieping; van grote waarde voor hoe ik nu in mijn persoonlijke en professionele leven actief ben. Zo ben ik voor mezelf zichtbaarder geworden en heb ik betekenis voor anderen. Ik ben als coach al zo’n 20 jaar actief. Ik werk met een open geest en open hart aan verbinding met mezelf en mijn omgeving.

 


Matters at Heart

Annette del Prado

Wildrijklaan 20
2171RG Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

    NOBCO
Matters at Heart