Rebalancing: lichaamswerk & bewustwording

Lara Migchelbrink
Leiden

Rebalancing: lichaamswerk voor meer ontspanning en contact met je lichaam en gevoel. Voor een vrijer, authentieker en bewuster leven.

Gaandeweg het leven zetten we vaak ongemerkt spanningen, emoties en trauma’s vast. Het gevolg? Tal van fysieke, emotionele en mentale klachten. Maak weer verbinding met je lichaam middels Rebalancing: met alles wat je voelt, wilt en wie je werkelijk bent. 

Rebalancing is een dynamische vorm van lichaamswerk, waarbij je op een liefdevolle manier wordt uitgenodigd contact te maken met je binnenwereld. Rebalancing gaat er vanuit dat lichaam en geest nauw verbonden zijn. Ik werk oa met aanraking, ademhaling, meditatie, zelfonderzoek, stem, innerlijk kindwerk, voice dialogue en lichaamsbewustzijn. Rebalancing is voor iedereen die nieuwsgierig en bereid is patronen te onderzoeken en te leren luisteren naar wat je lichaam te zeggen heeft. 

Rebalancing kan o.a. ingezet worden bij: vermoeidheid, pijn, slaapproblemen, stress/burn-out, verdriet, eenzaamheid, angst, gemis, boosheid, tijdens/na ziekte, persoonlijke groei en bewustwording. Met als gevolg meer innerlijke rust, vitaliteit en een dieper contact met jezelf. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en ondersteunt. Je krijgt meer inzicht in jezelf en je patronen. Voor een leven waarin je je lichter, vrijer en ruimer voelt.  Verlang jij hier ook naar? Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk!

Over Lara Migchelbrink

Mijn naam is Lara Migchelbrink, Rebalancer en psycholoog. In mijn praktijk in Leiden begeleid ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, middels aandachtige aanraking en bewustwording. Daarnaast maak ik gebruik van o.a. zelfonderzoek, ademhaling, stem, beweging en meditatie.

Voordat Rebalancing op mijn pad kwam, leefde ik volledig vanuit mijn hoofd. Totdat een zware burn-out mij tot stilstand bracht. Dankzij Rebalancing ervaar ik een diepe verbondenheid met mezelf, mijn lichaam en gevoel. Ik heb leren luisteren naar de signalen en wijsheid van mijn lichaam. Innerlijke rust en meer plezier, levendigheid en energie is wat ik er voor terug heb gekregen. En dat alles gun ik jou ook! Ik kijk er naar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan, naar hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan. 

Naast mijn praktijk wandel en fiets ik graag in de natuur. Ik heb een grote interesse in voeding (plantaardig eten), energie en gezondheid. Ik doe graag aan yoga en houd van dansen en lezen.


Rebalancing praktijk Lara

Lara Migchelbrink

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Lid van beroepsvereniging

Rebalancing: lichaamswerk & bewustwording