Stilte vaart en zelfreflectie

Marcel de Wit
Oud Ade

Reflectievaart met onze Blij Bewust vlet: Stap aan boord van een unieke reis naar zelfontdekking en innerlijke groei met Marga en Marcel als uw gidsen.

Stap aan boord van een unieke reis naar zelfontdekking en innerlijke groei met Marga en Marcel als uw gidsen. Tijdens onze spirituele fluistervaart worden de kalme wateren van introspectie bevaren, waar elke golf een kans biedt om dieper in jezelf te duiken en te leren van wat je daar vindt.

Laat jezelf onderdompelen in een sfeer van rust en sereniteit terwijl we samen beginnen met een gemeenschappelijke meditatie, waar je wordt uitgenodigd om je intentie voor de dag te zetten. Voel de kracht van je eigen doel resoneren terwijl we ons voorbereiden om de stroom van de rivier van bewustzijn te volgen.

Na onze reis op het water, zullen we aan land gaan voor een moment van reflectie en integratie. Hier nodigen we je uit om te delen wat je hebt ontdekt en te luisteren naar de inzichten van anderen die deze reis met jou hebben gedeeld.

Dompel jezelf onder in deze transformerende ervaring en laat de fluisteringen van je ziel je leiden naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen. Kom aan boord en laat jezelf meedrijven op de stroom van zelfontdekking en groei.

Over Marcel de Wit

Marga is een frisse wind in therapeutenland. Als ervaringsdeskundige in alleen-zijn en aanpassen in de wereld is mijn wens nu de LIEFDE in plaats van “moeten doen” de ruimte te geven. Weet jij wat jij wil? Ik wil “helpen ontwikkelen” met behulp van mijn 4-jarige Zijnscoachopleiding. Zijnsorientatie is de combinatie van spiritualiteit en psychotherapie wat de verfrissende wind is en ik iedereen gun. Verruim jouw leefwereld, wordt jezelf. Persoonlijke verhalen leiden tot herkenning en inspiratie.

Marcel ontdekte de kracht van zelfonderzoek en innerlijke genezing na het doorstaan van traumatische ervaringen. Gedreven door mijn eigen transformatie, besloot ik diverse spirituele opleidingen te volgen en mijn roeping te volgen als energetisch coach. Mijn missie is helder: ik begeleid mensen die vastgelopen zijn op hun pad naar zelfreflectie, verbinding, vergeving en groei. Mijn aanpak omvat zowel workshops op het water en in de natuur als persoonlijke sessies, waarbij ik mijn cliënten aanmoedig om de stilte van hun binnenwereld te omarmen en te luisteren naar de fluisteringen van hun ziel. Met liefde, begrip en begeleiding help ik anderen om hun eigen innerlijke kracht te herontdekken en te omarmen, zodat ze kunnen bloeien en stralen in hun leven.

 


Blij Bewust

Marga en Marcel

Vrouw Vennepolder 3
2374BB Oud Ade

Stilte vaart en zelfreflectie