Bezielend Loopbaancoaching

Vos en Mees | Annelies Meester | loopbaancoaching
Leiden

Levensloopbaancoaching, waar werken in de buitenwereld, werken in de binnenwereld elkaar ontmoeten

In mijn praktijk draait alles om (levens)loopbaan-, ontwikkelvraagstukken en spelen.

Spelen? ‘Dat is toch iets voor kinderen?’ Dat klopt! Tegelijkertijd is het net zo belangrijk voor mensen ouder dan 10. Spelen voorkomt dat je geest vastroest.

Met creatieve middelen zoals muziek, drama en beeldende oefeningen en vanuit mindfulness, MBT (Mentalization Based Treatment) en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) help ik jou weer op weg. Als het even kan, doe ik dit zoveel mogelijk buiten, juist om alle zintuigen te kunnen prikkelen.

Ervaar je onbalans, door bijvoorbeeld ziekte en ben je ook opzoek naar werkgeluk? Ik ben gespecialiseerd op het gebied van: werken en leven met onbalans, burn-out en stressklachten, chronische pijn, faalangst, trauma, dyslexie en klachten die voortkomen uit hoogsensitiviteit (HSP). Door mijn kennis en ervaring van loopbaancoaching en creatieve therapie te combineren met elkaar, begeleid ik jou om het meest waardevolle uit jezelf te halen.

Ik werk vanuit de psychologische stroming van Carl Rogers en houd daarbij een cliëntgerichte (client centered) grondhouding aan. Dit houdt in dat jij centraal staat in de sessies en dat ik de sessie afstem op jouw als persoon of op wat bij jouw omstandigheden past en wat jouw het beste kan helpen. 

Over Vos en Mees | Annelies Meester | loopbaancoaching

Hi,

Wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Annelies Meester-Voskuil. 

Ik geloof dat ieder mens de antwoorden op zijn (levens)vragen al in zijn lichaam verborgen heeft zitten. Niet ik als therapeut/coach weet wat er moet gebeuren, ik bied alleen mijn volledige aandacht en empathie en stem mijn werkvormen af op de persoon tegenover mij.

Ik ben bezielend loopbaancoach en creatief therapeut en werk heel graag zowel thuis als in mijn praktijk met creatieve middelen zoals muziek, drama en beeldende oefeningen. Ook wordt ik heel blij van mindfulness en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en pas dat graag toe.

Wat ik kan vertellen over mijzelf is dat mijn levensloopbaan altijd de route heeft gehad naar dit moment. Op mijn 16e wist ik dat ik ondernemer wilde worden. Toen ik 23 was ontdekte ik bij het vak communicatie hoe interessant ik de (non-)verbale communicatie tussen mensen vind. Op 28-jarige leeftijd deed ik een loopbaantraining en wist ik: Ik wil die trainingen ook geven! Maar dan wel graag in combinatie met toneel en creatieve middelen. Vijf jaar daarna studeerde ik af als HBO creatief therapeut.  Op mijn 34e werd ik moeder. Hierdoor kwam mijn levensloopbaan in een rollercoaster,  mijn werkzame leven kabbelde rustig voort, maar mijn loopbaanroute stond op pauze. Op mijn 42ste voelde ik mijn loopbaanroute weer, het vlammetje wakkerde aan. De Post-HBO opleiding tot bezielend loopbaan coach van Adriaan Hoogendijk was het ontbrekende stukje. En nu?

Nu, heb ik mijn eigen praktijk: de praktijk om te spelen met loopbaan en ontwikkelvraagstukken!

 


Vos en Mees Loopbaancoaching

Annelies Meester

Balistraat 51
2315BV Leiden

Lid van beroepsvereniging

Bezielend Loopbaancoaching