Massage&Magic


Leiden/warmond

Aandachtige, energetische massages voor het herstellen van de verbinding met je lichaam en emotionele heling.

Het begeleiden van een helingsproces is wonderlijk. Ik luister, voel, en beweeg met je mee.  Hoe ik zo dichtbij getuigen ben van iemand’s strijd en emoties verrast me telkens weer. Ik geloof dat wat het lichaam te vertellen heeft waarheid is! Dat is waar doorbraken plaatsvinden. Niet in je hoofd of in moeilijke gesprekken, ik ga een laag dieper en voel wat er op alle andere vlakken in je gebeurd. Je lichaam is de container van emoties en energie, en dat is wat je levensgeluk bepaald. In een sessie van 1,5 uur gaan wij aandachtig kijken wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld stressrelease, het herstellen van de verbinding met je lichaam en/of emotionele heling; in de vorm van een energetische massage. Een langduriger traject van meerdere sessie geeft ons de mogelijkheid nog dieper te gaan, en ons te focussen op de diepere structuren en patronen in jou. Zo kunnen we echt een verandering in jou leven teweeg brengen. 

Over

Ik ben fanatiek als het gaat om het creëren van bewustzijn rond mentale gezondheid. Sinds 2013 heb ik een eigen praktijk – Guru Aan huis – waar ik mensen en groepen op hun pad van persoonlijke groei en zelfbevrijding begeleid. Ik geloof in het omarmen van zowel het licht als het donker: je gezonde deel en je getraumatiseerde deel. Verder is het mijn missie om vrouwelijkheid en vrouw-zijn terug te brengen in de samenleving. Daarom werk ik vanuit shakti (het vrouwelijke principe) en breng ik eigenschappen als voelen, acceptatie, compassie, liefde, sensualiteit, flow, vergeving en samenwerking naar de voorgrond. Bij School of Shakti heb ik mij verdiept in shakti tantra en sinds 2018 meerdere trainingen gevolgd waaronder een Woman Facilitator Programma. Sinds drie jaar begeleid ik met veel liefde vrouwencirkels en trainingen via het platform de Shakti Sisters. 

Na een diepe, persoonlijke crisis heb ik mijn passie en levensmissie gevonden in het pad van bewust en holistisch leven. Ik gebruik al mijn ervaringen met mentale breakdowns en herstel om jou zo goed mogelijk te begeleiden op je eigen, unieke helingsreis.  Ik weet hoe het is om diep in de shit te zitten.  

Crisis? Ik zie een (door)start van een nieuw bewustzijn. Jouw beste versie van jezelf worden. Chiara van den Berg


Leiden/warmond

Lid van beroepsvereniging

Massage&Magic