groepsmeditaties bij de Leidse Burcht en Morschwijck/individuele sessies

Annette Schröder Trainingen
Leiden

Ik geef geleide meditaties met mindfulness voor groepen en individueel, die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. Bij de Burcht is er bovendien de mooie natuurervaring. We ervaren en verspreiden verbinding, licht, liefde en vrede.

Mindful mediteren bij de Burcht, buiten in de natuur met de vogelgeluiden op de achtergrond, of in de vrouwengroep bij Morschwijck of individueel is altijd een bijzondere en mooie ervaring. Elke week is er een ander actueel thema. Individueel test ik met kinesiologie wat jij nodig hebt. We ontmoeten onze pijn of ongemak, maar ook vreugde en genieten. We geven aandacht aan wat nog gezien en geheeld mag worden. Gebeurtenissen uit het verleden, uit dit leven of een vorig leven, of ook soms van ouders of voorouders. We mogen oude patronen doorbreken en uit situaties stappen die ons niet meer dienen. Deze geleide meditaties en mindfulness oefeningen zorgen voor een bewustwording. Je kunt gaan voelen en ervaren welke boodschap er voor jou is en hoe je hier in het dagelijks leven anders mee om kan leren gaan. Zo kan je leren om meer liefdevol en in vrede met jezelf  en anderen te zijn, meer licht en vreugde te ervaren en in je kracht te staan. Ook visualiseren we en zetten we onze intentie op ons ideale leven. We bespreken met elkaar wat we tegenkomen, met begrip voor het anders zijn van ieder. Maar ook stralen we licht, liefde en vrede uit naar de wereld en voelen we de verbinding met alles wat leeft en met de natuur. Bij de Burcht kun je zelf kiezen of je elke week komt of af en toe. Ook kan je met een bestaande groep een meditatie-ochtend met mij afspreken. Je bent van harte welkom!
 

 

Over Annette Schröder Trainingen

Toen ik werkte als schoonheidsspecialiste leerde ik dat we via ons lichaam onze ervaringen kunnen voelen. Wanneer ik masseerde wilde ik mensen van hun pijn afhelpen. Dit lukte door de energie, die ik voelde, af te voeren. Ik ontwikkelde hierdoor zelf het magnetiseren en helen. Toen ik docent werd op een school, leerde ik daar Touch for health. Ik ontdekte dat we diep van binnen alles al weten en dat je door het testen via de energie alle informatie over iemand naar boven kan halen. Ik ging het leven zien als een leerweg, een groeiproces, waarbij moeilijke dingen die ik tegen kwam juist de gebeurtenissen waren waar ik veel van leerde. Omdat mijn kind niet begrepen werd op school en ik merkte dat veel kinderen, de Nieuwetijdskinderen, het erg moeilijk hadden, ben ik mindfulness lessen gaan geven voor kinderen. Ik zet me in voor ander onderwijs, waar men uitgaat van het ontwikkelen van talenten en creativiteit.  Nadat ik een grote (energetische) vlinder door het raam naar buiten zag vliegen, een teken van grote transformatie, overleed mijn vader en kon ik hierdoor en door Coronamaatregelen niet werken. Ik ben gedichten en spirituele verhalen gaan schrijven en leerde meer over kinesiologie, sjamanisme en de quantumwetten. Via getallen en dromen kreeg ik steeds meer engelenberichten en het werd mij duidelijk dat ik ben gekomen om licht en liefde te brengen. Ik kreeg de boodschap dat ik bij de Burcht meditaties mocht gaan leiden om mensen te helpen en cirkels van licht te creëren.


Annette Schröder Trainingen

Annette Schröder


Leiden

groepsmeditaties bij de Leidse Burcht en Morschwijck/individuele sessies