Trainer MBSR, zijnscoach en coach bij ziekte

Ingrid Appels
Voorschoten

Freely playing in the mud

Als zenmonnik, zijnscoach, trainer mindfulness & stressreductie en begeleider bij ziekte reis ik graag een stuk met je mee. Om samen te ontdekken dat je kan leren te zijn waar je bent. Vol aanwezig, met mildheid, verwondering en compassie. En van daaruit jouw heelheid te (her)ontdekken. Als de lotus in de modder.

Over Ingrid Appels

Welkom op mijn pagina. Mijn naam is Ingrid Shugetsu Appels. Shugetsu betekent 'Herfstmaan'. Het is mijn boeddhistische naam.

Ik ben trainer MBSR (mindfulness en stressreductie) in de hoogste categorie (cat.1), life coach en Zenmonnik. Daarnaast werk ik al heel wat jaren in de zorg, gericht op verbetering van kwaliteit van leven. Dit doe ik bij een particuliere organisatie, Fleur de Dag, en in hospice Issoria. 

Sinds kort bied ik ook De Reis aan: een online traject voor mensen met een ziekte, vanuit wijsheid en verbinding. 

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door wijsheid, en hoe je je vrijheid kunt vinden binnen ogenschijnlijke gevangenschap. Dit laatste kan gaan om uiterlijke omstandigheden, zoals werkdruk, ziekte, relatieproblemen. Het kan ook gaan om de werking van onze eigen geest. Hoe kunnen we hierin onze weg vinden, op zo'n manier dat we onszelf en daarmee anderen dienen, en recht doen aan de hele, geheelde mens die we in wezen allemaal zijn.

Graag reis ik met je mee, in de vorm van een mindfulness training, life coaching, halfjaar traject.


De Appelboom

Ingrid Appels

De Savornin Lohmanplantsoen 86
2253 VR Voorschoten

Lid van beroepsvereniging

Trainer MBSR, zijnscoach en coach bij ziekte