Reiki Master Teacher Usui Shiki Ryoho

Reiki Studio Leiden
Oegstgeest

Reiki is een van oorsprong Japanse helende en spirituele beoefening. Het brengt ontspanning en rust in het hoofd, versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam en ondersteunt je op je pad van persoonlijke ontwikkeling.

Ik begeleid mensen die klaar zijn om hun leven in eigen handen te nemen en de moed hebben om werkelijk naar zichzelf te kijken. Mensen die weten dat er meer is, dat het anders kan en die spirituele begeleiding zoeken die niet zweverig is maar hands-on, praktisch en helder. Mensen die nieuwsgierig zijn en op zoek zijn naar een zachte vorm van heling. Ik werk intuïtief, dus zonder programma maar altijd met wat zich in het moment aandient. Het kan zijn dat we stilstaan bij een verhaal dat ineens verteld moet worden omdat het resoneert met een plek in het lichaam waar herinneringen zijn opgeslagen zijn. Door daar aandacht aan te besteden, komt er licht in het donker, en mag (oude) pijn geheeld worden.Ik stem me af op jouw thema, jouw (energetische) lichaam en jouw familieveld. Ik gids je langs wat jou belemmert, wat je nog niet helder hebt, waar je uit verbinding bent gegaan met jezelf, je familie of je collega’s. Met deze inzichten wordt het voor mijn cliënten duidelijk hoe je een bezield leven kunnen leiden, met een open hart, gericht op het vervullen van je taak in dit leven. Met meer vertrouwen, meer licht, meer overvloed en meer liefde.En, als je wilt leer ik je Reiki zodat je ook zelf je eigen, dagelijkse spirituele beoefening hebt om jezelf fysiek, mentaal en emotioneel te ondersteunen.
 

Over Reiki Studio Leiden

Ik ben Lies Pennings en ik woon met mijn gezin in Oegstgeest. Via mijn zus ben ik negen jaar geleden met Reiki in aanraking gekomen. Zij stuurde me Reiki voor mijn migraine. Het was het enige dat me een beetje verlichting bood. Na een hele tijd zei ze: “je weet dat je dit ook zelf kunt leren?” Ik had er nog nooit aan gedacht. Ik vond mezelf namelijk helemaal niet zweverig. Toen ik eenmaal Reiki leerde veranderde alles. Ik vond het niet alleen heerlijk om te doen, ik ging er ook beter van slapen, minder van piekeren en ik had veel minder stress waardoor ik ook minder hoofdpijn kreeg. 

Waar ik gewend was me op mijn buitenwereld te richten: mijn baan, mijn gezin, mijn vrienden, leerde ik beter luisteren wat mijn binnenwereld mij vertelde. Ik merkte dat ik vooral bezig was geweest aan de verwachtingen te voldoen, waarvan ik dacht dat anderen ze van mij hadden. Heel vermoeiend. Ik leerde veel beter voelen wat mijn intuïtie mij ingaf en bewuster te kiezen wat goed voor mij is.

Na mijn studie sociologie en criminologie zette ik mij in voor kwetsbare doelgroepen. Met Reiki kon ik mijn eigen kwetsbaarheid voor het eerst toelaten. Dat breng ik nu met veel liefde in de praktijk. In mijn begeleiding, Reikicursussen en behandelingen is er veel persoonlijke aandacht voor wat jouw verhaal is en wat jij meer mag toe -of loslaten om je leven moeitelozer te laten zijn.

Ik ontmoet je graag.


Reiki Studio Leiden

Lies Pennings

Lobeliuslaan 13
2341 PB Oegstgeest

Lid van beroepsvereniging

Reiki Master Teacher Usui Shiki Ryoho