Kyara Skura

Kyara Skura
Leiden/warmond

Aandachtige, energetische massages voor het herstellen van de verbinding met je lichaam en emotionele heling.

Het begeleiden van een helingsproces is wonderlijk. Ik luister, voel, en beweeg met je mee.  Hoe ik zo dichtbij getuigen ben van iemand’s strijd en emoties verrast me telkens weer. Ik geloof dat wat het lichaam te vertellen heeft waarheid is! Dat is waar doorbraken plaatsvinden. Niet in je hoofd of in moeilijke gesprekken, ik ga een laag dieper en voel wat er op alle andere vlakken in je gebeurd. Je lichaam is de container van emoties en energie, en dat is wat je levensgeluk bepaald. In een sessie van 1,5 uur gaan wij aandachtig kijken wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld stressrelease, het herstellen van de verbinding met je lichaam en/of emotionele heling; in de vorm van een energetische massage. Een langduriger traject van meerdere sessie geeft ons de mogelijkheid nog dieper te gaan, en ons te focussen op de diepere structuren en patronen in jou. Zo kunnen we echt een verandering in jou leven teweeg brengen. 

Over Kyara Skura

Hoi! Ik ben Kyara

enthousiast gecertificeerd level 1 kundalini yoga docent, tantrika en lichaamsgerichte coach (Trauma Sensitive Yoga bij Center for Trauma and Embodiment & Yoga Coaching bij Guru Gian Instituut). Sinds 2013 heb ik een eigen praktijk aan huis waar ik mensen en groepen op hun pad van persoonlijke groei en zelfbevrijding begeleid. Ik ben fanatiek als het gaat om het creëren van bewustzijn rond mentale en seksuele gezondheid.

Vanaf 2018 run ik samen met Francoise de Shakti Sisters, een community voor vrouwencirkels en jaargroepen over ontspannen en bevlogen leven vanuit je vrouwelijke flow.

Ik geloof in het omarmen van zowel het licht als het donker. Verder is het mijn missie om plezier en authenticiteit terug te brengen in de samenleving. Daarom werk ik vanuit shakti energie (het vrouwelijke principe) en breng ik eigenschappen als voelen, acceptatie, compassie, liefde, sensualiteit, flow, vergeving en samenwerking naar de voorgrond.

Bij School of Shakti heb ik mij verdiept in shakti tantra en sinds 2018 meerdere trainingen gevolgd waaronder een Woman Facilitator Programma. Ook heb ik als priesteres leren werken met heilige seksualiteit en sensualiteit.

Sinds 3 jaar begeleid ik met veel liefde vrouwencirkels, mannentrajecten, tantratrainingen voor koppels en run ik mijn praktijk in lichaamsgerichte coaching en sessies.

 Kyara


Leiden/warmond

Lid van beroepsvereniging

Kyara Skura