Relatie sessies, tantra workshops en polyamorie meetups

De Ont-Moeting Leiden
Leiden

Relatie sessies, tantra workshops en polyamorie meetups

Of je nu ergens tegenaan loopt in je relatie of niet, er valt altijd wel iets te leren van, over en met elkaar. Zeker als je relatievorm uitdagend is (bijvoorbeeld non-monogaam). Je relatie kan een prachtige voedingsbodem zijn voor persoonlijke groei. Bij De Ont-Moeting is er ruimte voor jouw en jullie ontwikkeling. Kom een keer naar een workshop of meetup. Check de bewust Leiden agenda voor komende events. Of misschien hebben jullie meer behoefte aan persoonlijke relatie sessies. Ook daarvoor kun je terecht bij De Ont-Moeting. Kijk voor meer info over de relatie sessies op de website: de-ont-moeting/relatie-sessies

Over De Ont-Moeting Leiden

Mijn naam is Anne. Ik ben afgestudeerd als psycholoog en heb een grote passie voor zelfontwikkeling: zowel mijn eigen ontwikkeling als die van anderen. Ik zie partnerrelaties als een prachtige voedingsbodem is voor zelfontwikkeling en ondersteun je daar graag bij!

​Polyamorische relaties hebben in het bijzonder mijn interesse: partner relaties waarin het beide partners vrij staat om liefde te delen en te beleven buiten de relatie. Ik begeleid graag stellen die elkaar uitdagen in deze vorm en zo bijdragen aan elkaars groei. Zelf leef ik polyamoreus sinds 5 jaar en dit draagt sterk bij aan mijn enthousiasme om met koppels te werken die een vorm van non-monogamie beoefenen. 


De Ont-Moeting Leiden

Anne Olsthoorn

Kanaalpark 157
2321JW Leiden

Relatie sessies, tantra workshops en polyamorie meetups