geregistreed Vaktherapeut

Vos en Mees | Annelies Meester | loopbaancoaching
Leiden

Levensloopbaancoaching, waar werken in de buitenwereld, werken in de binnenwereld elkaar ontmoeten

Weet jij nog steeds niet wat je wilt worden als je later groot bent? Heb jij verlangens die je wel ziet schitteren, maar weet je ze niet te vangen? Loop jij vast op bepaalde levensgebieden? Speel het dan uit. Dat kan natuurlijk confronterend zijn, maar in therapie mag zeker ook gelachen worden. Mijn visie op levensloopbaancoaching en creatieve therapie is: SPEEL! ( in hoofdletters en met een uitroepteken!). Kom in beweging en experimenteer met gevoelens, met handelingen en met situaties. Door middel van creatieve middelen, zoals drama, beeldende werkvormen of muziek kan jij je antwoorden weer in jezelf vinden. 

Spelen? ‘Dat is toch iets voor kinderen?’ Dat klopt! Tegelijkertijd is het net zo belangrijk voor mensen ouder dan 10. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat spelen zowel voor kinderen als voor volwassenen van levensbelang is. Wil je meer hierover weten, kijk dan op National Instutute for play.  Door het leven heen vergeten veel volwassenen om te spelen en daarmee het plezier te ervaren. Spelenderwijs kan je leren. Spelen helpt ook om de flexibiliteit in de keuzes van – hoe we het leven willen leven – te omarmen.

Als we vergeten dat we kunnen spelen, kan je vast raken in patronen. Met als gevolg dat je stuk loopt op diverse vlakken; in je werk, met je gezondheid of in relaties.

Zie je reuzen, trollen en andere enge dingen voor je volgende stap op je loopbaanpad? Dan help ik jou graag spelenderwijs op weg.

 

Over Vos en Mees | Annelies Meester | loopbaancoaching

Hi,

Wat leuk dat je hier bent! Mijn naam is Annelies Meester-Voskuil. 

Ik geloof dat ieder mens de antwoorden op zijn (levens)vragen al in zijn lichaam verborgen heeft zitten. Niet ik als therapeut/coach weet wat er moet gebeuren, ik bied alleen mijn volledige aandacht en empathie en stem mijn werkvormen af op de persoon tegenover mij.

Ik ben bezielend loopbaancoach en creatief therapeut en werk heel graag zowel thuis als in mijn praktijk met creatieve middelen zoals muziek, drama en beeldende oefeningen. Ook wordt ik heel blij van mindfulness en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en pas dat graag toe.

Wat ik kan vertellen over mijzelf is dat mijn levensloopbaan altijd de route heeft gehad naar dit moment. Op mijn 16e wist ik dat ik ondernemer wilde worden. Toen ik 23 was ontdekte ik bij het vak communicatie hoe interessant ik de (non-)verbale communicatie tussen mensen vind. Op 28-jarige leeftijd deed ik een loopbaantraining en wist ik: Ik wil die trainingen ook geven! Maar dan wel graag in combinatie met toneel en creatieve middelen. Vijf jaar daarna studeerde ik af als HBO creatief therapeut.  Op mijn 34e werd ik moeder. Hierdoor kwam mijn levensloopbaan in een rollercoaster,  mijn werkzame leven kabbelde rustig voort, maar mijn loopbaanroute stond op pauze. Op mijn 42ste voelde ik mijn loopbaanroute weer, het vlammetje wakkerde aan. De Post-HBO opleiding tot bezielend loopbaan coach van Adriaan Hoogendijk was het ontbrekende stukje. En nu?

Nu, heb ik mijn eigen praktijk: de praktijk om te spelen met loopbaan en ontwikkelvraagstukken!

 


Vos en Mees Loopbaancoaching

Annelies Meester

Balistraat 51
2315BV Leiden

Lid van beroepsvereniging

geregistreed Vaktherapeut