Samen onderweg Verliesbegeleiding

Simone van Beek
Leiderdorp

In mijn praktijk begeleid ik jou om te gaan met jouw verlies. Een verlieservaring kan zo ingrijpend zijn, dat het je allemaal te veel wordt. Liefdevolle aandacht voor het gemis en kennis over het proces, geven ruimte voor jouw rouwproces.

Samen Onderweg Verliesbegeleiding is een praktijk voor verliesbegeleiding in Leiderdorp. 

Iedereen heeft in zijn leven te maken met verlies. Dit kan het verlies zijn van een dierbare, je werk, of je gezondheid. Over het ene verlies lijk je makkelijk heen te stappen. Het andere verlies raakt je diep en brengt je van je pad.

In mijn begeleiding wil ik een eindje met je oplopen. Samen kijken we terug naar de weg die je al hebt afgelegd. Daarin bekijken we de verliezen die jouw leven heeft gekend. Belangrijk in een rouwproces is om alle verliezen aan te kijken en op te pakken. Want als een verlies te groot is, kiezen we er soms onbewust voor om het leven verder te leven zonder bewust afscheid te nemen. 

Als de tijd rijp is, je voelt zelf van binnen wanneer dit is, kunnen we samen de stapel van verlies ontrafelen en opnieuw betekenis geven. 

Je bent altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Over Simone van Beek

Mijn naam is Simone van Beek (1971) geboren in Leiden en bijna mijn hele leven woonachtig in Leiderdorp. 

In mijn leven heb ik verschillende rollen: partner, moeder, dochter, coach, collega en vriendin.

Mijn praktijk is ontstaan, omdat ik zelf wilde leren van mijn verlieservaringen. Ik had te maken met het verlies van mijn gezondheid, waardoor ik mijn werk verloor. Na een opleiding tot verliesbegeleider bij het Land van Rouw, ben ik deze verlieservaringen gaan zien als een bron van inspiratie en groei. De vraag: “waarom ik?” stel ik niet, omdat me dat niet verder helpt in mijn ontwikkeling. Ik wil blijven zien dat ik altijd een keuze heb. Een keuze om in vrijheid te leven en me niet te laten gijzelen door mijn gedachten en gevoelens. Ik wil mijn hoofd en mijn hart met elkaar verbinden en luisteren naar de signalen van mijn lichaam. 

In mijn begeleiding loop ik graag een stukje met je mee om te onderzoeken waarom je blijft doorrennen en waarom je de signalen van je lichaam negeert. Niemand kan precies invoelen, hoe jij je voelt. Ik heb geleerd dat je zelf door dit proces heen moet, maar dat je het niet alleen hoeft te doen. Het is belangrijk om je hulpbronnen te kennen. Ik kan daarbij iets voor je betekenen. Ik kan het verlies niet voor je ‘oplossen’, ik kan je wel inzichten geven hoe je met het verlies om kunt gaan. Voel je welkom om contact met mij op te nemen.


Samen onderweg Verliesbegeleiding

Simone van Beek

Meidoornstraat 1
2351 NH Leiderdorp

Samen onderweg Verliesbegeleiding