Mentale Coaching na ziekte bij De Wending en coach bij Merk Hoe Sterk

coach bij De Wending en Merk Hoe Sterk
Leiderdorp Zuid Holland

Na ziekte of beperkingen na een medische ingreep zullen er altijd zijn en zijn een onlosmakelijk onderdeel van jouw leven. Maar...... ‘Je bént niet je klacht. Jij bent veel meer dan dit.’ Ik help je dmv mentale coaching

Met mijn coaching kies je voor persoonlijke groei door ontwikkeling van kracht en talenten en niet alleen voor vermindering van de symptomen van je klachten. Je bent namelijk veel meer dan je klachten. We werken samen aan jouw persoonlijke groei in moeilijke tijden. En focussen daarbij op al jouw krachten, talenten, mogelijkheden en capaciteiten. Op het moment dat je je hiervan voldoende bewust bent, kun je boven je klacht uitgroeien en maak je van klacht je kracht. 

Tijd om in de spiegel te kijken

Belangrijk in de coaching is wel dat je bereid bent om te kijken naar je eigen proces. Als het voor jou nog niet de tijd is om in de spiegel te kijken, dan is het nog niet het juiste moment om samen met mij te werken aan veranderingen.

Met mijn coaching laat ik je inzien dat je meer bent dan je klacht. Daarnaast laat ik je inzien dat je een goed en fantastisch leven kunt hebben zonder de rem erop, maar mét door jouzelf gestelde kaders op basis van wat goed is én voelt voor jou.

Tijdens het coachgesprek wandel ik samen met jou door de natuur. Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend waardoor je beter in staat bent om te luisteren naar je gevoel. De natuur biedt veel mogelijkheden om te werken met symbolieken en metaforen die krachtige verdieping bieden voor het coachgesprek. 

Over coach bij De Wending en Merk Hoe Sterk

Gediplomeerd Master Coach en natuurcoach

Ervaringsdeskundige expertgroep Kanker en Werk

Coach bij Merk Hoe Sterk: MERK HOE STERK (MHS) is dé dienstverlener die zich specifiek richt op cliënten, cursisten en hun gezin die na een behandeling van PTSS, depressie of burn-out terugkeren naar de dagelijks realiteit.

Ervaringsdeskundig na ziekte en kinderloosheid

Ik ben zelf ervaringsdeskundig en leef met beperkingen na een medische ingreep. Een aantal jaar geleden heb ik namelijk een hersenoperatie ondergaan. Na deze hersenoperatie bleek ik chronisch vermoeid en snel overprikkeld, maar deed ik zelf alsof er niets veranderd was. Ik pakte mijn leven weer op alsof er niets was gebeurd.

Vicieuze cirkel

Ik stortte mij vervolgens op het onderwerp voeding. Mijn gedachte was dat goede voeding bijdraagt aan je herstel. Maar ik vergat daarbij om mijn levenstempo aan te passen. Het gevolg hiervan was dat ik steeds vermoeider en overprikkeld raakte waardoor ik geen energie en motivatie had om me aan mijn vernieuwde voedingspatroon te houden. En ik kwam in een vicieuze negatieve spiraal terecht.

Overlevingsstrategie

Waar ik aan voorbijging, was dat ik de beperkingen die waren ontstaan na mijn operatie niet onder ogen wilde zien. Ik wilde mij vernieuwde ‘ik’ niet accepteren. En dit maakte dat ik de stap om mijn leven aan te passen aan deze vernieuwde Wendy niet kon zetten. Ik weet nu achteraf dat dit mijn overlevingsstrategie was. Deze duurde 5 jaar.


De Wending

Wendy de Graaf


Leiderdorp Zuid Holland

Lid van beroepsvereniging

    aangesloten als coach bij www.merkhoesterk.com
Mentale Coaching na ziekte bij De Wending en coach bij Merk Hoe Sterk