Zijnsgerichte begeleiding voor een diepgaande reis naar innerlijke balans en vervulling.

Marga van der Poel
Oud Ade

Zijnsgeoriënteerde begeleiding is een combinatie van spiritualiteit en psychotherapie. Blijheid helpt bij het bewustwordingsproces en bewust worden is de sleutel naar jezelf. Voelen is essentieel voor zelfreflectie, in liefde, ik help je daarbij.

Zijnsgeoriënteerde begeleiding is gericht op zelfacceptatie, zelfleiderschap en zelfactualisatie. Elk mens is bedoeld te stralen, zonder excuus. Met goed zelfleiderschap is alles mogelijk want jij bent degene waar je invloed op hebt, niet op de ander. Wie zelf goed voor zichzelf leert zorgen en gelukkig is, is een geschenk voor de ander. Maar het gaat dus om jouw Zelf, jouw blokkades oplossen en jouw Zijnskwaliteiten ontdekken en in de wereld zetten. De kwaliteiten zijn allemaal al in jou aanwezig maar die kwaliteiten worden vaak overstemd door ons denken. In ons onbewuste liggen veel kwaliteiten verborgen die je kunt bereiken door te voelen.

Voelen is voor velen lastig, we onderdrukken gemakkelijker gevoel dan dat we het als leidraad aannemen. Ook zelfreflectie is belangrijk. Jezelf ontdekken, jezelf liefhebben en je vrije zelf leven kan best een klus zijn en wij helpen jou graag op deze ontdekkingsreis.

Dit doen we door meditatie, oefeningen en vooral voelen. Ik begeleid jou naar eerlijk voelen en ervaren. Jouw lichaam weet alles en de kunst is om daar "bij te blijven". Emoties helpen, blokkades lossen op en inzicht komt tevoorschijn. Ervaringen zullen blijven en het is aan jou hoe je daar mee wil omgaan.

Over Marga van der Poel

Marga is een frisse wind in therapeutenland. Als ervaringsdeskundige in alleen-zijn en aanpassen in de wereld is mijn wens nu de LIEFDE in plaats van “moeten doen” de ruimte te geven. Weet jij wat jij wil? Ik wil “helpen ontwikkelen” met behulp van mijn 4-jarige Zijnscoachopleiding. Zijnsorientatie is de combinatie van spiritualiteit en psychotherapie wat de verfrissende wind is en ik iedereen gun. Verruim jouw leefwereld, wordt jezelf. Persoonlijke verhalen leiden tot herkenning en inspiratie.

Marcel ontdekte de kracht van zelfonderzoek en innerlijke genezing na het doorstaan van traumatische ervaringen. Gedreven door mijn eigen transformatie, besloot ik diverse spirituele opleidingen te volgen en mijn roeping te volgen als energetisch coach. Mijn missie is helder: ik begeleid mensen die vastgelopen zijn op hun pad naar zelfreflectie, verbinding, vergeving en groei. Mijn aanpak omvat zowel workshops op het water en in de natuur als persoonlijke sessies, waarbij ik mijn cliënten aanmoedig om de stilte van hun binnenwereld te omarmen en te luisteren naar de fluisteringen van hun ziel. Met liefde, begrip en begeleiding help ik anderen om hun eigen innerlijke kracht te herontdekken en te omarmen, zodat ze kunnen bloeien en stralen in hun leven.

 


Blij Bewust

Marga van der Poel

Leidseweg 4a
2374 AL Oud Ade

Zijnsgerichte begeleiding voor een diepgaande reis naar innerlijke balans en vervulling.