chi kung | Leiden

Chi Kung – de stille kracht De stilte in beweging

 

Chi Kung is een oude leer van bewegen en leven vanuit de bron van stilte en rust in ons zelf. De intentie van de Chi Kung gaat niet over ingewikkeld en moeilijk, maar over je prettig en in balans voelen .De oefeningen bestaan uit langzame bewegingen die je dieper in contact brengen met je lichaam en tegelijkertijd de doorstroming van energie bevorderen.

 

Vooral nu in deze onrustige tijd, is er steeds meer belangstelling voor de Chi Kung als methode om tot ontspanning en innerlijke rust te komen . De ontspanning van lichaam en geest hebben een positief effect op je algehele gezondheid.

 

Wil je meer energie?

Wil je ontspannen en vitaal in het leven staan?

 

Kom dan kennismaken met chi kung. Ervaar wat het voor jouw kan betekenen.

 

Ria is chi kung docente (zij geeft al jaren les in Leiden), haptonoom en energetisch lichaamswerker. Zij besteedt vanuit haar achtergrond op een speelse manier aandacht aan autonomie (de verbinding tussen hemel en aarde) en het openen van je hart naar jezelf en alle andere levende wezens op aarde.

Alles van de natuur is in ons

Alles van ons is in de natuur

 

In mijn lessen integreer ik chi partner oefeningen en klankschalen, klankoefeningen. Dit geeft een extra dimensie en kleur aan de lessen.

 

Je kan nog instromen op de maandagochtend: 11.00u

Voor meer informatie zie de website - cursussen

Over Ria Regnery | Leiden

Agenda Praktijk voor zelfontwikkeling


Foto 9 Ria Regnery Klik om te vergroten

Praktijk voor zelfontwikkeling
Ria Regnery


Professionals in de categorie Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verlies- en rouwbegeleiding Yoga Zelfrealisatie
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!