Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11dec 2022
Innerlijk licht zielsportret: een creatieve pelgrimstocht


Leiden

Workshop van een weekend waarin we ruimte gaan scheppen voor onze sacred creativiteit, vertrouwend dat onze ziel haar licht wil laten schijnen en wij daar naar kunnen luisteren. 

Daar waar wij ons zielelicht laten schijnen, inspireren we anderen om ook hun licht te laten schijnen. Dat licht bestaat natuurlijk alleen bij gratie van het donker. Samen zijn ze een geheel. Er gebeurt iets magisch als we werkelijk op reis durven gaan met het licht en donker en daar expressie aan geven. Dan dansen we de dans met het leven, een grootse dans.
Toch lijkt het soms alsof aandacht geven aan dat licht en creativiteit een een luxe is, dat er wel belangrijkere zaken zijn dan dat. Dat we de focus leggen op overleven meer dan voluit leven, waarbij creativiteit, plezier, levenslust, geluk op een laag pitje komen te staan. Dat we denken dat we het alleen moeten doen, zonder verbinding met anderen en met Spirit. Beetje bij beetje leveren we iets van onszelf in. 

In dit weekend gaan we ruimte scheppen voor onze sacred creativiteit, vertrouwend dat onze ziel haar licht wil laten schijnen en wij daar naar kunnen luisteren. 
Daarvoor maak ik gebruik van de 13 fasen van het Intentional Creativity proces, waarbij allerlei vormen van expressie, meditatie, beweging en stilte, aan bod komen. Zo komt jouw unieke innerlijk licht zielsportret tot vorm. 
Neem je de uitnodiging aan? 

Het activeren van je creatieve vrijheid en bezieling is voor iedereen toegankelijk, ook voor diegenen die vroeger op school hebben gehoord dat ze niet konden tekenen of schilderen. Er is dus geen ervaring nodig, alleen een verlangen. 

Beide dagen van 10.00-18.00, met de een potluck lunch. 

Kosten zijn 200 euro, inclusief koffie/thee/lekkers/soep en alle materialen. 
Te betalen via tikkie na opgave op marike@bewustleiden.nl

Informatie

11 dec 2022 | Beide dagen van 09.00-18.00
09.00 - 18.00
200, in Neem contact op als dit een belemmering zou zijn voor je om mee te doen
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Huis van Mogelijkheden
Noachstraat 2
Leiden

Contact

  • marike AT bewustleiden DOT nl
Innerlijk licht zielsportret: een creatieve pelgrimstocht