Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13apr 2024
Relatie Workshop - Blijf Intiem!

De Ont-Moeting
Leiden

In deze workshop duiken we samen het hoe en waarom van intimiteit in: wat betekent intimiteit voor jullie? Na deze workshop heb je de praktische tools in handen om jullie intimiteit te voeden op een manier die bij jullie past.

Herken je dit: jullie begonnen jullie relatie verliefd. Jullie waren op elkaar gefocust, er was veel energie en vrolijkheid. Jullie gingen als een speer samen. Die fase lijkt nu voorbij te zijn. Jullie kiezen vaker voor jezelf of om met vrienden te zijn. Er is zelfs af en toe irritatie en teleurstelling. Soms begrijp je je partner gewoonweg niet. Het was toch zo goed, waar is al die energie heen?

Dit is normaal. Zodra de verliefdheidshormonen verdwijnen, ga je samen een nieuwe fase in. Een fase waarin je af en toe best wat hulp kan gebruiken om de intimiteit samen te vinden. En dat is wat we op deze middag gaan doen. In Blijf Intiem! duiken we samen met een aantal stellen het hoe en waarom van intimiteit in: wat betekent intimiteit voor jullie? Wat maakt dat jullie je wel of juist minder intiem voelen met elkaar? Welke 'tools' kun je gebruiken als het even niet vanzelf gaat? En als het wel lekker loopt, hoe maak je daar dan optimaal gebruik van? Na deze workshop heb je de practische tools in handen om jullie intimiteit te voeden op een manier die bij jullie past.

Praktische details:
Anne en Rianne ontmoeten je graag:
op Zaterdag 13 april van 13u-17u
Dé Plek, Kanaalpark 157, Leiden
Investering: €100 per stel

Er is plek voor 10 stellen, dus wees er snel bij!

Informatie

13 apr 2024
13.00 - 17.00
100,00 prijs is per stel. Tickets via https://hipsy.nl/event/29234-relatie-workshop-blijf-intiem
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

De Plek Leiden
Kanaalpark 157
2321JW Leiden

Contact

Relatie Workshop - Blijf Intiem!