30sep 2024
INTERVISIE vakoverstijgend 3 X per jaar

Familieopstellingen aan Zee
Katwijk a/d Rijn

Investeren in jezelf door reflecteren op wat een probleem vormt of niet zo lekker loopt. We werken met met de incident- of filosofiemethode en soms met een opstelling. Oud deelnemers ervaren deze werkwijze als heel inspirerend en waardevol.

Intervisie is investeren in jezelf. Werkers in de gezondheidszorg investeren het meeste van hun tijd in anderen. Maar is dat handig? Moet je eigen accu ook niet opgeladen worden af en toe? en is het soms niet handig om zelf ook een zijns-APK te ondergaan?
Drie keer per jaar begeleid ik vakoverstijgende intervisie voor mensen, die werken in zowel het complementaire als reguliere veld van de gezondheidszorg. Doel is het kijken naar eigen functioneren en gesteldheid  op zielsniveau om dat te kunnen aanpassen en/of verbeteren. We werken in groepen van 2 tot 6 personen met de incidentmethode, de filosofiemethode of met een opstelling, waarbij we vooral kijken naar thema's, die deelnemers persoonlijk raken in hun functioneren en wat dat voor impact heeft op hun leven.
De intervisie is kosteloos voor leden van Bewust Bollenstreek en Bewust Leiden. Een donatie wordt wel bijzonder op prijs gesteld.
Voor niet leden zijn de kosten € 12,50. Wel even van te voren aanmelden telefonisch of via de mail.Datum: maandag 30 september 2024. 
Om alvast in je agenda te noteren de volgende data  dinsdag 28 januari en donderdag 10 april 2025.

Informatie

30 sep 2024 | met uitloop tot 12 uur
10.00 - 11.30
12,50 Voor leden van Bewust netwerk kosteloos. Een donatie met open tikkie wordt bijzonder op prijs gestel
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Familie-Opstellingen aan Zee
Schutterswei, 13
2223 TT Katwijk a/d Rijn

INTERVISIE vakoverstijgend  3 X per jaar