Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05jul 2024
(Familie) Opstellingen

Nieuw Vrouwelijk Leiderschap
Leiden

Ontdek wat jij uit loyaliteit onbewust draagt wat niet van jou is én wat jou niet dient in het leven van je eigen verlangens, creativiteit en het creëren van jouw nieuwe verhaal.

Maak je vrij uit onbewuste familie-patronen die jouw missie, het uitdragen van je eigen geluid, je verlangens en/of creativiteit niet dienen. 

Je kunt zelf een vraag inbrengen en/of gevraagd worden als representant. Ik noem het familie-opstellingen omdat dit de meest gangbare vorm is van opstellingen en veel uit te halen is over je lot aanvaarden en plek innemen. Jouw vraag kan ook uitnodigen voor het opstellen van de vrouwenlijn of het opstellen van andere aspecten uit je leven. Er is ruimte voor 5 à 6 vraagstellers. Als representant resoneer je altijd mee op datgene waar je voor staat in de opstelling van de vraagsteller. Dit heeft jou ook altijd iets te vertellen of te leren, waardoor iedereen met inzichten en nieuwe ervaringen uit de dag komt.

Als je vragen hebt of je eventuele deelname wilt voorbespreken dan kun je bellen Martine Nauta op 33290336. Deze dag is een co-creatie met opstellingen begeleider Denise Maaskant.

De starttijd ligt vast en omdat we werken met elkaar, elkaars energie en het alwetende veld is de eindtijd een inschatting, dit kan dus korter of langer zijn.

Informatie

05 jul 2024
10.00 - 16.30
149,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Galerie Leidse Lente
Haagweg 4F1
2311 AA Leiden

Contact

(Familie) Opstellingen