06okt 2024
Sjamanistische opstellingsdag met het medicijnwiel

Familieopstelingen aan Zee
Leiden

Leer de kracht kennen van het medicijnwiel in opstellingen. Het plaatst de vraag of het thema wat speelt in je leven in een ander licht. Na afloop voel je je vrijer en lichter. In de tijd erna lost je vraag op als een druppel, die opgaat in de oceaan

Opstellingsdagen met het medicijnwiel

Door mee te doen aan opstellingsdagen met het medicijnwiel, krijg je meer zicht op je eigen onbewuste processen. Iedereen die een vraag heeft kan hieraan meedoen. Het kan een vraag zijn over werk, gezondheid, relaties of een levensvraag, alles is welkom en kan worden opgesteld. Je kan zelf een vraag inbrengen en ook als representant in andermans opstelling worden gevraagd.Ook als je geen eigen opstelling wilt doen, is het zeer zinvol na te denken over de vraag of het thema wat op dat moment in jouw leven speelt.Als representant kom je dat thema vrijwel altijd tegen en lost er op die manier vaak voor jou ook iets op. Tevoren krijgt iedereen de gelegenheid zijn/ haar vraag in te brengen.

De dag zelf beginnen we met een kleine individuele opstelling voor iedereen of ritueel met het medicijnwiel. .Vervolgens doen we twee of drie opstellingen geselecteerd uit de aanvragen. We sluiten de dag vaak af met kleine opstellingen in groepen van 3 of 4 mensen.

Datum en tijd: Deze dag is op zondag 6 oktobber 2024 van 10.00 tot 16.30 uur.

Informatie

06 okt 2024
10.00 - 16.30
75,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Praktijk van Hout
Schutterswei
2223 TT Leiden

Sjamanistische opstellingsdag met het medicijnwiel