Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust de maand in - lunch
MA 02 maart | 12.00-14.00 uur | Leiden

Deelname is kosteloos |


Leefstijlgeneeskunde
BodySwitch is een organisatie met praktijken voor leefstijlgeneeskunde en heeft als doelstelling: zoveel mogelijk mensen te helpen om ‘natuurlijk gezond’ te worden. Mensen kunnen bij ons terecht om preventief een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl aan te leren. Daarnaast begeleiden we mensen met langdurige gezondheidsklachten die tot op heden geen oplossing hiervoor hebben gevonden. In onze vestigingen werken gespecialiseerde artsen en therapeuten. Zelf ben ik orthomoleculair kPNI-therapeut, gewichtsconsulent en tekstschrijver. Tijdens de lezing vertel ik er graag wat meer over.
 

Werkwijze

Bij BodySwitch gaan we met een cliënt op zoek gaan naar de oorzaken van klachten. Factoren die kunnen spelen zijn heel persoonlijk. Het traject bestaat dan ook uit een uitgebreide analyse om die in kaart te brengen met vragenlijsten, een voedingsdagboek, intakeconsult en laboratoriumonderzoek. Op basis van alle gegevens wordt een persoonlijk integraal behandelplan opgesteld. Dit plan bestaat meestal uit een aantal stappen, met aanpassing voeding, leefstijl en (tijdelijke) suppletie.

 

Invloed van voeding op je gezondheid
Tijdens deze lunchbijeenkomst zoom ik in op wat – in onze ogen - gezonde voeding nou eigenlijk inhoudt, en waarom we dit als gezonde voeding zien. Natuurlijk weet ik dat dit een heikel punt is: de hypes vliegen je om de oren en de adviezen op voedingsgebied zijn vaak tegenstrijdig en spitsen zich soms toe tot ‘loopgravenoorlogen’ in de media over bijvoorbeeld gluten, zuivel, alcohol, kokosvet, suiker en superfoods. Graag leg ik uit waarom het soms toch zinnig is om bepaalde voeding (tijdelijk) te schrappen, ondermeer aan de hand van mijn eigen ervaringen op dit vlak en enkele voorbeelden uit onze praktijk.

Informatie + Aanmelden »

Body Switch Leiden
Hoge Rijndijk 154
2313 KN Leiden


Acupunctuur Alexander Techniek Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Filosofie Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Rituelen en Ceremonies Sport en Beweging Verlies- en rouwbegeleiding Yoga
Bewust Leiden
Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!