Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Boekpresentaie: 'Happiness in de bonus-44 korte verhalen voor flow en verlichting'
ZA 20 juni | 10.00-14.00 uur | Oegstgeest

Dr Anke Weber Smit, bekent van haar eerste boek 'Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit' en tweevoudige finalist HSP professional van het jaar presenteert haar nieuwe boek!

In dit vrolijke boekje neemt de auteur je, vol humor, diepgang en inspiratie, mee naar haar zoektocht naar meer flow en verlichting tijdens gewone, alledaagse situaties. Boodschappen doen, een bezoekje aan de sportschool en wachten bij de voetbaltraining. Ze ontdekt mogelijkheden voor groei en ontwikkeling die ze op een speelse manier beschrijf waarbij ze ook regelmatig om zichzelf moet lachen.

Happiness in de bonus is geschikt voor alle lezers, jong en oud, hooggevoelig of niet. Tijdens het lezen zal je bijna ongemerkt je (denk)wereld verruimen. Je ziet kansen tot meer flow en ontwikkeling in alledaagse situaties die je eerder voorbij liet gaan.

Gewoon genieten van een verhaal met een knipoog dat kan natuurlijk ook!

Met prachtige illustraties van de Belgische kunstenaress Laura Vargas-een van de eerste illustratie ideen zie je in deze aankondiging.

Lancering: op de eerste Nederlandse week van de HSP (15-22 juni) op verschillende plekken in Nederland.

Prijs: ca. €17,-

Vroege Vogel korting! Wil je bij de eersten zijn die de Happiness in de bonus lezen? Bestel nu alvast je gesigneerde exemplaar direct bij de auteur! Als je voor 1 juni bestelt ontvang je je boekje 1 week voor de officiële lancering en met 10% korting op de officiële prijs.

Informatie + Aanmelden » Anke Weber Smit Coaching & Ontwikkeling | Anke Weber Smit

ankewebersmit.com
Bekijk Facebook event

Rijnlandse Boekhandel
Winkelcentrum Lange Voort
2343CR Oegstgeest

Anke Weber Smit
06 53667256/06 53667256
info AT ankewebersmit DOT com

Meer agenda van CoCreate

Bewust Leiden

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!